Често задавани въпроси

Регистрирал съм се преди време. Не помня паролата. Какво да направя?

 • В страницата за "Вход" използайте връзката Забравили сте паролата си?
 • Напишете Е-mail адрес, с който сте се регистрирал.
 • Натиснете бутона "Изпрати".
 • Ще получите на посочения адрес нова парола, която да използвате за вход.
 • Препоръчително е след като влезете с новата парола, да я смените от "Профил".

Как да избера книга?

 • На пръвата страница на Издателство "Нов Живот" са предложени някои групи книги: "Най-търсени заглавия и автори", "Промоции", "Нови книги", както и "Книга на седмицата".
 • От менюто можете да разгледате книгите разпределени по различни категории: Книги, Библии и т.н.
 • В заглавната част на сайта има поле за търсене по дума/и съдържащи се в заглавие или автор, а за подробно търсене използвайте бутона "разширено търсене". В страницата "Разширено търсене" можете да търсите не само по дума(и), но и по цена, автор, категория. Няколко автора или категории се избират с мишката като едновременно с това задържите клажиша "Ctrl".

Как да поръчам?

За да поръчате през сайта, трябва да сте се регистрирали. По-долу са описани стъпките за поръчка.

 • В страницата на избраната книга (продукт) чрез бутона КУПИ, се добавя в ЧАНТАта ви (колкото пъти натиснете бутона). В заглавната част на всяка страница, чрез бутона , можете да видите списъка с избраните артикули - брой и цена, да махнете някой от списъка, чрез бутона .
  - Бутона "Виж" и бутона отваря страницата ПАЗАРСКА ЧАНТА.
  - Бутона Купи ви отвежда директно в страницата за Поръчка.
 • В страницата ПАЗАРСКА ЧАНТА, можете да променяте количеството на избраните продукти или да ги махне от "чантата". Натиснете бутона "Поръчай >>", за да преминете на следващата страница.
 • В страницата Поръчка попълвате необходимните данни, като при необходимост от редакция на профила използвайте връзката "Промени данните в профила >>" (след редакцията, натиснете бутона << Назад, за да довършите поръчката).
 • След като са попълнени необходимите данни, натиснете бутона "Изпрати поръчката >>".
  На вашия e-mail ще получите уведомително писмо и ще видите страницата "Моите поръчки" с вашите поръчки, където можете да следите статуса им, както и ако желаете да отмените нова поръчка чрез бутончето . Сумата за доставка ще се вижда, след като се обработи поръчката.

Може да поръчате от нас също по телефон, e-mail, обикновена поща, като използвате контактите ни.

Начин на плащане

При оформяне на поръчката избирате един от следните начини на плащане:

 • Плащане при доставка

  В този случай при получаване на колета в пощенския клон ще заплатите общата стойност на поръчаните издания плюс 4.00лв. пощенски разходи.

 • Банков превод

  В този случай правите превод по сметката на издателството, като заплатите общата стойност на поръчаните издания. Ако доставката е за чужбина или по куриер, различен от БГ пощи, към сумата се добавят и транспортните разходи. В този случай, общата сума ще е явна в страницата с поръчките ви, след като поръчката бъде обработена.
  Поръчаните продукти се изпращат след получаване на плащането.
  Сметка:
  BG53UNCR76301007780301
  UniCreditBulbank - Издателство Нов живот ООД

  В основание на плащането задължително напишете номера на поръчката!

Доставка

 • Български пощи

  Бърз, евтин и надежден начин за доставка. Предимство е фактът, че БЪЛГАРСКИ ПОЩИ могат да доставят пратки до всяко населено място, където има пощенска станция. Изданията, които поръчвате, ще получите по пощата като колетна пратка в срок от 3 дни от датата на поръчката.

 • Други спедиторски фирми (по желание на клиента)
  При доставка за чужбина, цената се уточнява след избор на начина на изпращане.

Декларация за поверителност

Ние уважаваме неприкосновеността на личните ви данни. Всяка лична информация, събрана чрез използването на този сайт, ще бъде пазена строго конфиденциално и никога няма да бъде продавана, преотстъпвана, заемана или давана на трета страна.

Всяка информация, дадена на Издателство „Нов живот“, ще бъде пазена с най-голямо внимание и няма да бъде ползвана по начин, по който не сте дали съгласието си.

Препродажба или разкриване на информация на трети страни

Издателство „Нов живот“ поддържа имейл списък, за да държи информирани своите членове относно новини, разпродажби и събития. Издателството не продава, наема, заема, търгува, или отдава каквато и да е лична информация, събрана в нашия сайт, включително данни за членство или списъци с имейли.