Романтика и уговорени бракове, безплодие и сурогатно майчинство, семейни кризи и изневери, прошка и отговор на молитви.


Открийте вашата история и потърсете себе си в нея!

Дизайнерски картички с разкази

Комплектът от дизайнерски картички предлага личен прочит на 17 библейски истории. Разбира се, става дума за любов! За уговорени бракове, безплодие, сурогатно майчинство, семейни кризи, изневери и други престъпления. И още – за романтика, брачна нощ, прошка и благодат! Героите са царе, пророци, съдии, дърводелци, момичета от конкурсите за красота, прислужници и проститутки. И една Първа дама!!

Авторите на текстовете са 13 жени и 1 мъж – от компютърен тестер до режисьор и от психолог до юрист – с различен опит и собствен почерк.

ОЩЕ РАЗКАЗИ

Всеки разказ си има лимит – текст с размер 1 картичка и нито знак отгоре. Но 2 от историите се изляха с такъв устрем, че сърце не ни даде да ги съкратим. Прочетете продълженията и открийте още интригуващи и завладяващи истории като кликнете на “Още разкази“.

Разкази с продължение

Прочетете продълженията:

Аудио

Чуйте серия от радиопредавания и интервюта със специалисти в различни области, които обогатяват и актуализират библейските разкази. Съвременна психология и древна история се преплитат в едно, за да разкрият доколко си приличаме с героите на Книгата и колко са ни близки техните емоционални и душевни преживявания.

Към продукта

Научете повече за продукта, авторския колектив и се сдобийте с тези невероятни, луксозни и завладяващи картички, които ще ви пренесат в друга епоха, чиято реалност обаче, може да ви се стори твърде позната 😊

партньори